Vi på Diem

Det här är alla vi som jobbar på Diem och som hjälper dig med bokföring, redovisning och alla andra tjänster vi erbjuder. Klicka på bilderna om du vill veta mer om oss.

elisabeth_störreElisabeth Ohlström

Elisabeth är auktoriserad redovisningskonsult och en av Diems delägare. Innan hon var med och startade Diem så arbetade hon bland annat på PwC och hon har jobbat med redovisning sedan 1985.

Elisabeth är den som jobbar mest med Diems interna funktioner och personalfrågor.

Har haft både monsterhund och häst som framkallade huvudvärk. Kollegorna undrar också om hon drivit flyttfirma, men det förnekas kraftfullt av Elisabeth själv.

inger_störreInger Torstensson

Inger är en av delägarna, men hon klev in något senare än de andra. Hennes långa bana inom redovisning började 1991 och hon har bland annat arbetat på Grant Thornton.

Inger är auktoriserad redovisningskonsult och går igång på frågor som rör entreprenörskap. Hon gillar dessutom att grotta ner sig i analyser, budgetar och likviditetsprognoser.

Hon gillar också att lösa problem, något hon nog fick visa då hon råkade ut för bensinstopp i öknen.

”KarinKarin Haeger

Karin är en av Diems grundare och auktoriserad redovisningskonsult.Hon har arbetat i branschen ända sedan hon gick ut gymnasiet, med allt från bokföring och deklarationer i enskilda firmor, till koncernredovisning och rådgivning i större företag.

När andra söker information på nätet så vänder sig Diems personal helst till Karin, som är företagets kunskapsbank. I alla fall vad gäller ekonomi och redovisning. Bilar och lokalsinne är exempel på mindre framträdande kunskapsområden.

”Mia

Mia Kaneberg

Mia har arbetat med redovisning och löner sedan 2000, men innan dess hade hon kanske Diems mest varierade karriär. Butiksförsäljare, taxitelefonist, kontaktförmedlare och administratör på ett kasinoföretag är några exempel på tidigare yrken.

I skolan var matematik favoritämnet och sifferkänslan har hon inte tappat med åren.

Tävlingsmänniska med golf som specialitet. En hole in one (hittills) på meritlistan.

”Annelie

Annelie Lenell

Annelie har arbetat med ekonomi sedan 1990. I olika företag, men mest inom bilbranschen. Till Diem anslöt hon 2011.

Tycker om varierande arbetsuppgifter och när det är mycket att göra.

Handbollsmorsa som gärna förlägger semestern på vägen, med hemmet på släp.

NinaNina Melander

Nina arbetar med både redovisning och löner. Hon har många års erfarenhet från Sejour i bagaget, där hon på Haga slott arbetade med både löner, bokföring och redovisning.

Hon gillar både att harva på golfbanan och att ösa i skidbacken. En bruten tumme är facit efter en av dessa aktiviteter.

”MichaelaMichaela Lundin

Michaela, eller Michan som hon helst kallas, har en lite annorlunda bakgrund än vi andra på Diem. Hon har nämligen arbetat som kock i många år. Och även om hon trivdes med jobbet så bestämde hon sig för att byta yrkesbana. På Mälarakademin (Västerås Yrkeshögskola) läste hon till kvalificerad redovisningsekonom och hon gjorde båda sina praktikperioder hos oss på Diem.

Här på Diem kommer Michan syssla med både löpande bokföring och löner. Vilket passar henne alldeles utmärkt eftersom hon tycker om att ha många bollar i luften.

Michan tycker att alla årstider har sin charm. Men mysfaktorn gör att jultiden ligger henne extra varmt om hjärtat. Då kan man ju tända brasor, både inne och ute!

 

”MiaMia Rosling

Mia är den som ser till så att allt på kontoret fungerar. Att allt finns på rätt plats och i rätt mängd. Hennes organisatoriska och praktiska talang har hon tidigare haft nytta för i olika branscher då hon var anställd hos Adecco.

Mia älskar att jobba i projekt och är som mest kreativ när det är lite för mycket att göra.

Är inte rädd för förändring och byter tapeter hemma om inte gardinerna matchar. Har ätit middag med Boutros Boutros-Ghali.

Mia hjälper dessutom gärna till ute hos kunder med olika administrativa uppgifter. Behöver ditt företag hjälp med allt från flyttprojekt till utskick, tveka inte att höra av dig!

 

”Anna-Carin

Anna-Carin Villén

Anna-Carin är redovisningskonsult och har tidigare arbetat på Folkesson Råd och revision.

Hon tycker att Diem är en perfekt arbetsplats, eftersom hon här får arbeta med allt inom ekonomiområdet. Inte bara redovisning, utan även fakturering, löner och betalningar. Bland mycket annat.

När hon inte hjälper kunderna att sköta sin ekonomi, så hjälper hon som Zumbainstruktör människor att dansa sig till bättre kondition.

 

”ÅsaÅsa Lindberg

Åsa är redovisningskonsult och har tidigare jobbat på två av de stora revisions- och redovisningsbyråerna, samt även som redovisningskonsult på företag i olika branscher.

Hon gillar att jobba både med löpande uppdrag och att göra bokslut. Framförallt gillar hon när debet och kredit stämmer!

Privat så är Åsa gärna utomhus, både på en solig badstrand eller på vandring med ryggsäcken på.

 

”Camilla

Camilla Jansson

Camillas bana i den här världen startade på allvar när hon studerade ekonomi på högskolan i Gävle. Sedan 2008 har hon arbetat på en redovisningsbyrå i Kungsängen, men nu är det dags för henne att förstärka Diemgänget.

På fritiden står resor högt på prioriteringslistan, långa som korta. Och får hon välja så går planet, bussen eller tåget till någon plats där man kan avnjuta det gröna fältets schack – fotboll.

Camilla har också en kreativ sida, som exempelvis kan ta sig uttryck i att håret då och då får en ny rolig kulör!

 

””Camilla”

Camilla Borg

Camilla tog sin examen som redovisningsekonom i maj 2016, vid Västerås Yrkeshögskola. Innan dess har hon jobbat inom ICA under tio år, med allt från kassalinjen till att vara ansvarig för marknadsföringen.

Till Enköping och kärleken Johan flyttade hon för sex år sedan. Resor, inredning och att helt enkelt göra roliga saker med vänner och familj står högt på agendan på fritiden.

Camilla har också ett nyfött, men lite påtvingat sportintresse. Det får skyllas på sönerna Robbie och Vincent…

 

””Linda”

Linda Thorsell

Linda är tjejen som blandar redovisning med hojåkande. Karriären inom redovisningsbranschen startade 2010 och hon har sedan dess jobbat på redovisningsbyrå både i Uppsala och i Enköping.

Fritiden spenderas till stor del i sadeln på en H-D eller tillsammans med familj och vänner. En årlig tur till Grekland brukar det också bli. För resan dit är det dock flyg som gäller.

 

”Anna-Karin

Ann-Karin Lundell

Ann-Karin tog sin examen som redovisningsekonom vid Västerås Yrkeshögskola våren 2016. Direkt efter examen började hon jobba på en redovisningsbyrå.

Det är ordning och reda på våra kunder, men annars kan Ann-Karins bakgrund komma till nytta. Hon har nämligen jobbat inom förskolan innan studierna, både i Sverige och Norge. På fritiden står träning, resor och att vara med vänner högt på dagordningen.