Bolagsärenden

Bolagsbildningar

Oavsett om det är ditt första företag eller om du är erfaren företagare så är det många beslut som ska fattas när du ska starta ett företag. Vilken bolagsform det nya företaget ska ha, hur ett eventuellt delägande ska fördelas och vilka som ska sitta i styrelsen är bara några av alla frågor som du ska ta ställning till. En del beslut som tas i inledningen kan dessutom visa sig viktiga långt senare. Vi ger dig råden så du har stöd för att fatta rätt beslut.

Vi kan även hjälpa dig med ansökan om F-skatt samt moms- och arbetsgivarregistrering. Oavsett om detta sker när bolaget startas eller vid ett senare tillfälle.

Bolagsändringar

Under ett företags livstid kan det ske en hel del ändringar. Du kanske funderar på att byta namn för att bättre återspegla företaget, eller så vill du förändra verksamheten så mycket att bolagsordningen inte längre stämmer. Eller så funderar du på att ta in nya delägare för att finansiera en expansion? Antalet frågor som passar in under rubriken bolagsändringar är många, men med vår erfarenhet har vi kompetens att hantera de flesta av dem.

Likvidation

Om du vill avveckla ditt företag så ser vi till så att det sker korrekt och under ordnade former.

Bolagsärenden, bolagsbildning

När du ska starta eller avveckla ditt företag, ändra namn eller verksamhet så är det en hel del administration som ska klaras av. Vi ger dig råd och kan även hjälpa till med blanketter och registreringar.

Vill du veta mer om våra tjänster inom bolagsärenden?

Kontakta mig, så berättar jag mer om vad Diem kan göra för dig och ditt företag.

Elisabeth Ohlström